Kullåda

  • Art.nr: K8046
  • Lagerstatus: I lager

Beskrivning

Spela kula är ett klassiskt spel som spelats i alla tider och som är lika enkelt som genialt! Ett spel som aktiverar barnen. Med en lagom mix av spänning och lek.

Kundrecensioner

Skriv recension

Detaljer

Spela kula är ett trevligt spel i den värmande vårsolen som också går precis lika bra att spela hemma på mattan. Ett härligt spel där man kan både höra och känna rasslet av alla kulorna när man tar hem en storvinst. Visste du att kulspel har förekommit så långt tillbaka som under romarriket?

HINDERBANA: Bygg upp en bana inomhus på mattor där barnen ska pricka utlagda kulor. Låt dem börja med 5 kulor och när de är slut får de välja 5 nya. Öka svårighetsgraden på banan efterhand. Rullar kulan iväg utan att ha träffat målet har man förlorat den kulan, prickar man målet har man vunnit en kula.

RING: Rita en rund ring. En spelare lägger ut flera av sina kulor på en rad innanför ringen och sedan gäller det för de andra spelarna bakom ett streck en bit bort att med hjälp av sina egna kulor putta ut kulorna ur ringen. Den som lyckas träffa en kula och få denna att hoppa ut ur cirkeln vinner en kula. Annars tillfaller kulan den som placerat ut kulorna på en rad.

PYRAMID: Deltagarna turas om att sätta upp en kulpyramid som de andra ska försöka kasta omkull från överenskommet avstånd. Missade kulor tillfaller pyramidbyggaren. Den som lyckas träffa får själv bygga en pyramid med chans att håva in kulor.

Färg: Multi
Ålder: Från 3 år
Material: Glas, trä
Förpackning: 4 x 22 x 12 cm
Mått: 4 x 22 x 12 cm