KATALOG 2024/2025

Återförsäljare

KATEGORIER


PRESENTER

När det gäller att hitta den perfekta presenten är det alltid uppskattat med något unikt och minnesvärt. Vi erbjuder en rad fantastiska alternativ och kan garantera många härliga stunder med leksaker från vårt breda sortiment. Varje produkt är noga utformad och designad med omsorg för detaljerna. Låt dig inspireras inför kommande dop, babyshower eller födelsedagar och upptäck vårt kompletta sortiment av leksaker, babyartiklar, inredningsdetaljer och möbler.

LEK TILLSAMMANS

Lek är avgörande när det kommer till barns tillväxt och utveckling. Genom lek får barn inte bara kunskap, utan de utmanas också att förstå sin omvärld. Den inbjuder dem att utforska sin inre kreativitet, förädla sin förmåga att lösa problem och stärka sin sociala samt emotionella förståelse. Lek stimulerar även fysisk rörelse, skärper koordination och främjar utvecklingen av både grovmotorik och finmotorik. Vårt mål är att vara en inspirerande kraft som uppmuntrar barn att växa på ett lekfullt och givande sätt.


MER OM JABADABADO

Vilka vi är

Jabadabado är ett svenskt designföretag som tillverkar och säljer träleksaker, babyartiklar, barnmöbler och inredningsdetaljer. Vi startades för 30 år sedan i den svenska staden Landskrona och vårt varumärke säljs idag i större delen av Europa, Australien USA, Canada och Mellanöstern. Sedan 2021 är vi en del av Bare Collective, en organisation verksam inom barn- och hygienprodukter. Sedan starten har vi drivits av kärleken att ge det allra bästa till det mest värdefulla vi har, våra barn. Barnens glädje och lekfullhet är alltid utgångspunkten när vi designar och formger våra produkter. Vi strävar ständigt efter att utveckla roliga och pedagogiska leksaker och dekorativa inredningsdetaljer, som är något extra och gör barnrummet till en plats där barnen kan skapa sin egen magiska värld.

Vad vi gör

Jabadabado är synonymt med färgglada och vackra träleksaker, babyartiklar och inredning för barnrum. Vi har brunnit för att ge barn det allra bästa sedan vi startade 1993 och denna passion återspeglas i alla våra produkter vi skapar där vårt mål är att varje barn ska få uppleva glädje genom våra leksaker. Vår stil är tidlös, lekfull och funktionell. Vi är också kända för våra vackra och stilrena förpackningar, som gör våra produkter till underbara gåvor som är lika trevliga att ge som att få.