VÅRT FÖRETAG


VÅRT FÖRETAG

Jabadabado är ett svenskt designföretag som tillverkar och säljer träleksaker, babyartiklar, barnmöbler och inredningsdetaljer. Jabadabado startades för 30 år sedan i den svenska staden Landskrona. Varumärket säljs nu i större delen av Europa, Australien och Mellanöstern. Jabadabado är ett klassiskt svenskt varumärke som har blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i en lekfull och trendig design.

Sedan starten har vi drivits av kärleken att ge det allra bästa till det mest värdefulla vi har, våra barn. Barnens glädje och lekfullhet är alltid utgångspunkten när vi designar och formger våra produkter. Vi strävar ständigt efter att utveckla roliga och pedagogiska leksaker och dekorativa inredningsdetaljer, som är något extra och gör barnrummet till en plats där barnen kan skapa sin egen magiska värld.

Vi arbetar med hållbara och naturliga material som trä och bomull, med fokus på färg, design och funktion. Varje produkt är in i minsta detalj tillverkad med kärlek och omsorg. Vår designprofil är enkel och stilren med innovativa färger och mönster. Vi arbetar ständigt med produktutveckling och våra designers tar hela tiden fram nya härliga produkter och kollektioner. Varje år lanserar vi massor av nya spännande produkter och koncept.

Sedan 2021 är Jabadabado en del av Bare Collective, en grupp företag inom barn- och hygienprodukter med visionen att göra hållbar konsumtion till norm.