KATALOG 2023/2024

Privatkunder

Återförsäljare

KATEGORIER


PRESENTER

När det gäller att hitta den perfekta presenten vill vi alla ha något unikt och minnesvärt. Vi erbjuder en rad underbara alternativ som garanterat kommer att ge glädje och minnesvärda stunder. Varje produkt är utformad och tillverkad med omsorg om detaljerna, vilket garanterar en härlig lekupplevelse. En gåva som inspirerar barn att utforska, lära sig och skapa sina egna äventyr. Upptäck vårt kompletta sortiment av leksaker, babyartiklar, inredningsdetaljer och möbler, perfekta för att fira speciella tillfällen som den första födelsedagen eller dopet. Här finns också färdiga kit med söta babyartiklar och sparbössor förpackade i exklusiva presentförpackningar.

LEK TILLSAMMANS

Lek är avgörande för barns utveckling. Det är genom leken som de lär sig, utvecklas och förstår världen omkring dem. Leken ger barnen möjlighet att utforska sin kreativitet, utveckla sin problemlösningsförmåga och förbättra sin sociala och emotionella intelligens. Den främjar fysisk aktivitet, förbättrar koordinationen och bygger upp grov- och finmotoriken. Vi vill vara en positiv kraft som gör det möjligt för barn att utvecklas och lära på ett lekfullt sätt.


MER OM JABADABADO

Vilka vi är

Jabadabado är ett svenskt designföretag som skapar och säljer träleksaker, babyartiklar och inredning för barnrum. Med våra unika mönster och moderna färger kombinerar vi skandinavisk design med roliga och lekfulla inslag. Vårt företag grundades 1993 i Landskrona, där vi fortfarande har vårt huvudkontor och lager. Sedan dess har vår verksamhet vuxit och idag säljs Jabadabado över stora delar av världen genom ett växande nätverk av distributörer och återförsäljare.

På Jabadabado omfamnar vi vår ungdomliga anda och drivs fortfarande av en djup hängivenhet till barn. Vår filosofi bygger på att skapa produkter som är både högkvalitativa och roliga, för att främja barns utveckling och skapa glädje i deras unika värld. Alla produkter är designade och tillverkade med omsorg, av hållbara material som trä och bomull, för att vara längre. Dessa produkter kommer att ha en bestående effekt - inte bara för dagens barn utan även för kommande generationer.

Vad vi gör

Barnens glädje är vår drivkraft. Vi har brunnit för att ge barn det allra bästa sedan vi startade 1993, och denna passion återspeglas i de produkter vi skapar. Från doktorsväskor till födelsedagståg, gunghästar till parkeringsgarage, glasskiosker och mycket mer - våra produkter är utformade för att stimulera fantasifull lek. Vi tillverkar varje produkt av högkvalitativa material så att de kan bli kära ägodelar som förs vidare i generationer av lek och underhållning. Vårt mål är att barn ska uppleva glädje och det strävar vi efter med varje produkt vi designar.

Vi brinner för design. Vår stil är tidlös och lekfull, med tonvikt på funktionalitet. Vi har allt du behöver för att skapa ett stilrent och mysigt rum för ditt barn, med mjuka naturliga autentiska färger och innovativa och spännande mönster och former. Estetik, hållbarhet, känsla och funktion går hand i hand för oss. Vi ser ingen motsättning mellan att må bra, göra gott och se bra ut. Snarare tvärtom. Vi är också kända för våra vackra och stilrena förpackningar, som gör våra produkter till underbara gåvor som är lika trevliga att ge som att få.