VÅR FILOSOFI


VÅR FILOSOFI

Vår filosofi är att designa leksaker, babyprodukter och inredningsdetaljer som främjar barns kreativitet, fantasi och inlärning på ett lekfullt sätt. Genom att erbjuda högkvalitativa och välgjorda produkter vill vi skapa en meningsfull och givande upplevelse för små barn.

Vi tror på att ge barn möjlighet att utforska och uttrycka sin fantasi genom lek. Genom att erbjuda leksaker som inte begränsar barnens tänkande och lek, uppmuntrar vi barnen att skapa sina egna berättelser och världar. Genom lek och fantasi kan barn utveckla sin problemlösningsförmåga, sitt kritiska tänkande och sitt kreativa uttryck. Vi anser att lärande ska vara roligt och engagerande. Genom att integrera pedagogiska element i våra produkter kan barnen utforska och utveckla sina kunskaper samtidigt som de har roligt. Vi strävar alltid efter att erbjuda leksaker som främjar barns språkutveckling, finmotorik, problemlösning och sociala samspel, samtidigt som de är en fin dekoration i hemmet.

Vi vill erbjuda produkter som är tillverkade av hållbara material och som håller länge. Genom att prioritera kvalitet och hållbarhet bidrar vi till en minskad miljöpåverkan och främjande av en mer hållbar konsumtion. Våra leksaker är gjorda för att kunna ärvas och uppskattas av flera barn.

Vi har arbetat med de flesta av våra leverantörer i många år. De har undertecknat vår uppförandekod och de flesta av dem är certifierade enligt Amfori (BSCI) eller SMETA. Här kan du läsa mer om dessa certifieringar och varför de är så viktiga för oss.

https://www.amfori.org/content/amfori-bsci    
https://www.sedex.com/solutions/smeta-audit/

Det är också viktigt för oss att engagera oss i sociala projekt. På återkommande basis donerar vi produkter till projekt som är viktiga för oss, till exempel har vi genom åren varit en återkommande partner till den svenska TV-programmet Sofias Änglar, där familjer i nöd får hjälp. Vi har också sedan många år ett aktivt samarbete med Landskrona stad, vilket innebär att vi återkommande skapar meningsfulla aktiviteter inom vår verksamhet för personer som deltar i daglig verksamhet. Det är ett berikande samarbete som pågått under många år. Vi vill helt enkelt vara en positiv kraft, inte bara för de barn som använder våra produkter, utan också för det samhälle vi verkar i.